WIRECO otti Odoo -liiketoimintasovelluksen käyttöön

ERP MADE EASY

Sprintit Oy, Petri Heino

WIRECO otti ketterästi käyttöön Odoo-liiketoimintasovelluksen

ERP MADE EASY

WIRECO:n yrittäjät Niko Nieminen ja Ali Berrebbah ovat panostaneet viimeisten vuosien aikana yrityksen kasvuun ja tulokset puhuvat puolestaan.

 
WIRECO halusi parantaa liiketoimintaprosessien läpinäkyvyyttä ja he päätyivät eri vaihtoehtojen tutkimisen jälkeen ottamaan käyttöön avoimen lähdekoodin Odoo-liiketoimintasovelluksen. Nikolla oli hyvä valmius ottaa lisenssivapaa Odoo-liiketoimintasovellus itse käyttöön. 

WIRECO hallitsee nyt samassa järjestelmässä kaikki tuotteisiin, asiakkaisiin, myynteihin ja ostoihin liittyvän tiedon yhdessä ja samassa järjestelmässä. Lisäksi varasto on nyt todella mallikkaasti hoidettu ja läpinäkyvyys loppuasiakkaalle on parantunut huomattavasti. Käyttöönoton tueksi WIRECO pyysi Sprintitin asiantuntijat mukaan varmistamaan käyttöönoton onnistumisen. Lisäksi Talenom-taloushallintopalvelut integroitiin osaksi Odoo-toiminnanohjausta.
 
Niko kertoi, että yhteistyö Sprintitin asiantuntijoiden kanssa on sujunut mutkattomasti. “Apua on aina ollut saatavissa, kun sitä on tarvittu. Olemme nopeasti oppineet hyödyntämään käytössä olevaa toiminnanohjausta ja olemme vakuuttuneita Odoo-liiketoimintasovelluksen tuomista hyödyistä", Niko hymyilee tyytyväisenä. "Nyt meillä on toiminnanohjausjärjestelmä, jollaista olemme jo pitkään etsineet ja lisäksi saimme sen käyttöön kohtuullisin kustannuksin”. Sprintitin projektipäällikkö Jukka Hauensuo ottaa positiivisen palautteen mielellään vastaan: projektin lopputuloksena on jälleen Odoo-toiminnanohjaukseen tyytyväinen asiakas.

“Apua on aina ollut saatavissa, kun sitä on tarvittu."

Niko Nieminen

Wirecon taustaa

WIRECO on keskittynyt sähkö ja automaatioalan erikoiskaapeleihin, AKAPP-virtakiskojärjestelmiin, voimaliittimiin ja energiansiirtoketjuihin. Niko ja Ali panostavat asiakaspalveluun. Heidän mottonsa on kuunnella, ymmärtää ja ratkaista asiakkaan tarpeet.


www.wireco.fi