ERP kuuluu kaikille!
SprintIT tuo toiminnanohjausjärjestelmän kaikkien saataville

Toiminnanohjausjärjestelmät ja niistä saatava hyöty liiketoiminnan tehostajana on usein mielletty vain isojen yritysten luksukseksi. Yleinen harhakuva on, että ERP-projektiin pitää investoida kymmeniä tai satojatuhansia euroja sekä useita kuukausia.

Me SprintIT:llä haluamme kumota tämän myytin. Olemme huomanneet, että monilla yrityksillä on halua digitalisoida toimintaansa, mutta investointikyky voi olla matala. Toisaalta monissa yrityksissä ollaan valmiita käärimään hihat ja tekemään tarvittaessa paljonkin itse. 

Täysin itsenäinen käyttöönotto ei useimmilta yrityksiltä onnistu puutteellisen osaamisen tai aikapulan vuoksi. Haasteeksi muodostuu yleensä se, että yrityksessä ei ole valmiina riittävää osaamista, mutta ei myöskään ole aikaa selvittää kaikkea itse alusta alkaen. ERPin kustannustehokas käyttöönotto edellyttää kuitenkin it-osaamista ja ymmärrystä toiminnanohjausjärjestelmien mahdollisuuksista. Ilman riittäävä osaamista yksin itse tekeminen voi myös tulla kalliiksi.

Olemme pitkään nähneet asiakaskunnassamme tarpeen näiden kahden käyttöönottotavan välimaastoon asettuvaan palveluun. Sitä varten kehitimme SprintIT Odoo Startti -konseptin.

Odoosta löytyy kaikki, mitä yrittäjä tarvitsee

Odoolla voit hoitaa lähes kaikki liiketoimintaprosessisi markkinoinnista ja myynnistä laskutukseen ja kirjanpitoon asti. Odoo onkin oikeastaan paljon enemmän kuin ERP. Se sisältää kymmeniä liiketoimintamoduuleita, joita voi ottaa käyttöön sitä mukaan kuin tarve syntyy.

Perinteisten ERP-toimintojen lisäksi Odoolla voi julkaista verkkosivut ja avata verkkokaupan, hoitaa taloushallinnon tehtävät, hallita projekteja, rakentaa markkinoinnin automaation ja lähettää uutiskirjeet, järjestää tapahtumat, julkaista ja myydä verkkokursseja eLearning alustalla ja niin edelleen. 

“Lähes kaikki liiketoiminnan johtamiseen liittyvät kolmekirjaimiset lyhenteet kuten CRM, PLM, WMS ja CMS löytyvät Odoosta”, toteaa SprintIT:n projekti- ja tuotepäällikkö Tero Rautelin.

Odoo tarjoaa kattavasti moduuleja eri prosesseihin. Niitä voi ottaa käyttöön vaiheittain ja ne ovat kaikki kytköksissä toisiinsa. 

Odoo on toiminnanohjausjärjestelmä, joka skaalautuu näppärästi yrityksen tarpeisiin.

Odoo sopii lähkökohtaisesti kaikenkokoisille yrityksille pienistä isoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että Odoo sopii niin verkkokursseja ja treenivideota myyvälle jooga-ohjaajalle kuin useita varastoja ja globaalia tilaus-toimitusketjua hallinnoivalle tuotantolaitokselle.

Odoo siis skaalautuu ja mukautuu yrityksen tarpeiden mukaan. Siitä voi ottaa käyttöön vain osan tai kaikki yli 40 moduulia. Määrällä ei ole väliä – yksi lisenssimaksu kattaa kaikki toiminnot joka tapauksessa.

Jos haluat nähdä Odoon ihan livenä, osallistu demoihimme, joita järjestämme joka toinen tiistai. 

SprintIT:n kehittämä Odoo Startti tuo Odoon kaikkien ulottuville

Kehittämämme SprintIT Odoo Startti on ketterä, nopea ja kustannustehokas tapa ottaa käyttöön Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä. Starttipaketilla Odoon itsenäinen käyttöönotto on myös helppoa.

Olemme paketoineet eri toimialoille sopivat omat starttipaketit. Kokonaisuuksiin olemme huolella valinneet kullekin toimialalle tärkeimmät toiminnallisuudet. Tällä hetkellä SprintIT Odoo Startti on tarjolla tukku- ja vähittäiskaupalle, asiantuntija-, palvelu- ja projektiorganisaatioille sekä valmistavalle teollisuudelle.

Kaikkiin paketteihin suosittelemme vakio-toimintojen lisäksi sisällyttämään Odooseen tekemämme suomalaisen kirjanpitolainsäädännön mukaisen taloushallinnon paketin. Tällöin yritys saa suurimman mahdollisen hyödyn Odoosta. Taloushallinto ja ERP samassa järjestelmässä tuo valtavia etuja niin ajan- kuin rahansäästössä yrityksille. 

Startilla saat ERPin käyttöön nopeimmillaan kahdessa viikossa muutamalla tonnilla

SprintIT Odoo Startti on tehokas tapaa ottaa Odoon keskeisimmät toiminnot käyttöön muutamassa viikossa itsenäisesti.

Odoon käyttöönotto SprintIT Odoo Startilla on tehokas parin viikon intensiivijakso, jonka aikana yritys ottaa Odoon käyttöön itsenäisesti, meidän ohjeistuksellamme. Kahden viikon aikana yrityksen henkilökunta osallistuu aamuisin muutaman tunnin pituiseen online-koulutukseen. Yritys saa yksityiskohtaiset step-by-step ohjeet Odoon käyttöönottoon sekä runsaasti tukimateriaalia käyttöönsä. 

Aamuisin starttikoulutuksessa käydään läpi eri moduulien asennukset, niihin liittyvien prosessien konfiguroinnit ja datan syöttäminen. SprintIT:n asiantuntija on käytettävissä aamupäivisin, iltapäivä on varattu itsenäiseen tekemiseen. Jokaisella koulutusviikolla on myös varattuna aikaa kysymyksille ja niihin vastaamiseen.

Startilla ERPin käyttöönotto ei veny tai jää roikkumaan, sillä eri vaiheet on aikataulutettu selkeästi.

Kun koulutus ja käyttöönottovaihe on suoritettu hyväksytysti, eli kaikki käyttöönoton tehtävät on tehty, yritys siirtyy jatkuvan tukemme palvelun piiriin.

SprintIT Odoo Startti on kustannustehokas ja turvallinen tapa ottaa käyttöön toiminnanohjausjärjestelmä. 

Startti mahdollistaa myös pienille yrityksille täysiverisen toimintaa tehostavan modernin ERP:n käyttöönoton kohtuullisin kustannuksin. 

Alkuinvestointi ja käyttöönoton kustannus on pienimmillään alle 3000 euroa.


Jos yrityksessäsi on jo Odoo käytössä, soveltuu SprintIT Odoo Startti myös henkilökohtaisen Odoo-tietotaidon päivittämiseen tai uusien työntekijöiden Odoo-perehdytykseen.

Täältä löydät tarkempia lisätietoa SprintIT Odoo Startista

Haluatko kuulla lisää ja nähdä Odoon ihan  livenä? 
Järjestämme demoja joka toinen tiistai!

Lue myös nämä