Pupesoft

Tehokas tukkukaupan sovellus

  • Avoimen lähdekoodin järjestelmä ilman lisenssimaksuja
  • Nopea, vaivaton ja edullinen käyttöönotto
  • Kustannustehokas ylläpito ja kehitys
  • Henkilökohtainen suomalainen Help Desk-tukipalvelu

Nopeasti käyttöön

Nopea, vaivaton ja edullinen käyttöönotto.
Tilaa kokeilutunnukset jo tänään

Kustannustehokas

Avoimen lähdekoodin järjestelmä ilman lisenssimaksuja.

Henkilökohtainen palvelu

Helpdesk auttaa ongelmatilaneissa, ja on vain puhelinsoiton tai meilin päässä.

Suomalaisella Pupesoftilla on tuhansia yrityskäyttäjiä suomalaisissa pk-sektorin yrityksissä, jotka luottavat sen tehokkuuteen ja varmuuteen liiketoiminnan ohjaamisessa. 

Pupesoft-toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu suomalaisille pk-sektorin tukkuliikkeille. Järjestelmä sisältää tukkukaupan toiminnanohjauksen päätoiminnot ja kirjanpidon lakisääteiset tarpeet.

Pupesoft auttaa saamaan selkeän toimintatavan ja tehokkaan työkalun toiminnan järjestelmälliseen kehittämiseen. Ohjelmisto helpottaa liiketoiminnan kriittisimpiä toimintoja sujumaan varmasti ja luotettavasti. Se myös tehostaa liiketoiminnan kasvun kannalta kriittisimpien toimintojen automatisointia ja optimoi yritysten resurssien käyttöä.

Odoo text and image block

Pupesoft-asiakkaan kertomana: Case Gymstick

"Ehdottomasti voin suositella Sprintitiä.  Säästämme todella paljon resursseja automatisoimalla tuote- ja tilaushallinnan."

Lue lisää

PUPESOFT PROFESSIONAL -- KÄYTTÖÖNOTON TUKI

Pupesoft Professional on suunnattu tukkuyrityksille, joiden toiminnanohjausjärjestelmä tukee tarkoin määriteltyjä prosesseja. 

Teemme mielellämme tarjouksen Pupesoft Professionalin -käyttöönottohankkeesta. Hinnoittelu koostuu käyttäjäperusteisesta kuukausimaksusta ja käyttöönottoprojektista, joka tarvemäärittelyn mukaan.