Haluatko päivittää Pupesoftin Odooseen?

Odoo on maailman suosituin ERP-ohjelmisto.

Pupesoft

Odoon edeltäjä suomalaisen tukkukaupan ERP-ohjelmistona

Suomalainen Pupesoft-toiminnanohjausjärjestelmä suunniteltiin alkujaan suomalaisille pk-sektorin tukkuliikkeille. Pupesoft  sisältää tukkukaupan toiminnanohjauksen päätoiminnot ja kirjanpidon lakisääteiset tarpeet. Järjestelmä on käytöstä suomalaisissa pk-sektorin yrityksissä.

Yhteys Pupesoft tukipalveluun


Ota yhteyttä omaan sopimusyhteyshenkilöösi tai kirjota viesti osoitteseen    helpdesk@devlab.fiMikäli Sinulla ei ole vielä jatkuvan palvelun sopimusta, ota yhteyttä myyntimme oheisella  lomakkeella. 

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Pupesoft-liiketoiminta SprintIT:lle 2017 alkaen


SprintIT ja DevLab Oy sopivat helmikuussa 2017 liiketoimintakaupasta, jossa Pupesoft liiketoiminta siirtyi SprintIT:lle. Kaupan myötä Suomeen syntyi yksi merkittävimmistä avoimeen lähdekoodiin perustuvan toiminnanohjausjärjestelmän osaajakeskittymistä. Vahvaan osaamiseen nojaten, SprintIT on kehittänyt myös Odoon toimintoja palvelemaan suomalaista tukkukauppaa.

Sujuva migraatio Pupesoftista Odooseen


Kun  Pupesoft asiakas on valmis siirtymään kansainvälisesti kehitettävän Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän pariin, olemme valmiina.  SprinIT:llä on  testattu, nopea ja edullinen migraatiopolku Pupesofista Odooseen. Asiakas saa täyden tuen SprintIT:n asiantuntijoilta koko siirtymän ajan. 


Ensimmäisiä Pupesoftin  Odooseen päivittäneitä asiakkaitamme on Työkalupalvelu-Tool Service  Grönblom Oy. 

“Pupesoft - > Odoo käyttöönottoprojekti alkaa konversionapin painamisella, minkä jälkeen vanhasta järjestelmästä tuttu data löytyy Odoo-järjestelmästä.”  
Odoo text and image block