Referenssimme

Olemme kymmenen suurimman Odoo-toimittajan joukossa Euroopassa!

Tutustu tällä sivulla asiakasreferensseihimme toimialoittain. Pidempiin asiakastarinoihin sekä videoihin voit tutustua blogissamme! Mukana mm. PDSVISION, Diagno, Nanten-lattiapinnoitteet, Finn-ID, Plugit Finland, Quuppa, Neural DSP, Texa Turvaexpertit ja GPP Perimeter!

Banana Fingers Ltd
Banana Fingers Ltd Vähittäiskauppa Kansainvälinen
Banana Fingers on tunnettu yritys, joka erikoistuu kiipeilyvarusteisiin ja ulkoiluvälineisiin. He tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten kiipeilykengät, valjaat, köydet ja tarvikkeet, palvellen sekä aloittelijoita että kokeneita kiipeilijöitä. EpicTV, Banana Fingersin tytäryhtiö, keskittyy ulkoilu- ja extreme-lajien mediaan. He tarjoavat laajan online-alustan, joka sisältää videoita, artikkeleita ja varustearvioita, tarjoten harrastajille viihdettä, tietoa ja korkealaatuisia varusteita kiipeilyyn, lasketteluun, maastopyöräilyyn ja muihin aktiviteetteihin.
Biotus Oy
Biotus Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa
Biotus käyttää Odoo-toiminnanohjausjärjestelmää elävien torjuntaeliöiden ja kasvien tarkkailutuotteiden oston-, valmistuksen-, pakkaamisen- ja myynninohjaamiseen.
Confetti Oy
Confetti Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa
Confetti on Suomen suurin juhla- ja leivontatarvikkeiden verkkokauppa.

"SprintIT pääsi heti kiinni prosesseihimme, ja ymmärsi mistä kenkä puristaa. Heidän ratkaisunsa sopi prosesseihimme heti, ja sen käyttöönotto oli vaivatonta.”, sanoo toimitusjohtaja Petri Tuomela.
Consult Lady Oy
Consult Lady Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa odoo verkkokauppa
Consult Lady maahantuo ammattilaisten käyttämiä ja suosittelemia korkealaatuisia kauneusalan tuotteita ja laitteita. He järjestävät myös huipputason koulutusta. Kouluttajina toimivat kosmetologit, joilla on laaja erikoisosaaminen. https://consultlady.fi/
Dagsmark Petfood Oy
Dagsmark Petfood Oy Vähittäiskauppa
Suomalainen Dagsmark Petfood valmistaa laadukasta ja maistuvaa koiran- ja kissanruokaa kotimaisista raaka-aineista.
Dymont installation Oy
Dymont installation Oy Vähittäiskauppa Odoo taloushallinto
Diileri.com on verkkokauppa, joka myy kotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita. Diileri.com otti käyttöön Odoo-myyntimoduulin sekä SprintIT:n Suomeen lokalisoiman Odoo-taloushallinnon, jotka integroitiin olemassa olevaan verkkokauppa-alustaan. Integraation avulla päivittäisten töiden automaatioastetta saatiin nostettua merkittävästi. ERP-uudistuksen myötä Diileri.com pystyy nyt paremmin keskittymään liiketoiminnan pyörittämiseen ja manuaalisiin toimintoihin kuluu aiempaa vähemmän aikaa.
Edututor Oy
Edututor Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa
Edututor Oy on verkkoliiketoimintaan erikoistunut yritys, joka hallinnoi yhdeksää verkkokauppaa. Kaupoissa on myynnissä 4000 tuotetta ja sivuilla 200 000 kävijää viikossa.
Verkkokaupat on integroitu Odooseen ja niiden ostot, myynnit, laskut, varastonhallinta ja kirjanpito hoidetaan Odoossa.
ELLI Early Learning Oy
ELLI Early Learning Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa Odoo taloushallinto
Elli Early Learningillä ERP-järjestelmän uusiminen tuli ajankohtaiseksi, kun vanha käytössä ollut järjestelmä ei enää kyennyt vastaamaan yrityksen muuttuneisiin tarpeisiin. Yrityksen tukku- ja vähittäismyynnissä on yli 700 tuotetta, joista osa kootaan eri komponenteista. Odoon käyttöönoton jälkeen myyntiprosessi ja varaston hallinnointi on helpottunut huomattavasti. Elliläiset ovat tyytyväisiä SprintIT:n läpinäkyvään toimintatapaan, jossa projektin eteneminen ja laskutusperusteet on avoimesti nähtävillä.
FabPatch Oy
FabPatch Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa
Oikiat Design on kiertotalousyritys, jonka omistaa kolme suomalaista äitiä. Tämä moderni yritys on erikoistunut innovaatioihin, joilla voi pidentää tekstiilien käyttöikää helpolla ja tyylikkäällä tavalla. Vaatelaastari® FabPatch on palkittu brandi ja moderni korjausinnovaatio tekstiileille. Se lisää vaatteiden ja varusteiden käyttöikää. https://vaatelaastari.fi/

Vaatelaastari® on suomalainen korjausinnovaatio: Ihan vain hankaamalla kiinnittyvä tekstiilipaikka. Se on suomalaisten äitien vuosia kestäneen iloisen kehitystyön tulos.
Gauhar Oy
Gauhar Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa
Asusteita ja sisustustarvikkeita myyvän Gauharin liiketoimintaa pyöritettiin erinäisissä exceleissä, kunnes yrittäjät tutustuivat Odooseen. Odoon toiminnallisuuksia otettiin käyttöön vähitellen, sitä mukaa kun tarpeita ilmaantui. Ensin varastonhallinta ja laskutusmyynti. Sitten Odoo POS-kassajärjestelmän käyttöönotto helsinkiläiseen kivijalkakauppaan ja kesäisin avattaviin pop-up myymälöihin. Uusia toiminnallisuuksia , kuten verkkolaskutus, on otettu ketterästi käyttöön sitä mukaan kun tarpeita on ilmaantunut tai asiakas on niitä vaatinut.
Granite Devices Oy
Granite Devices Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa Valmistava teollisuus
Yhteistyömme SprintIT:n kanssa on ollut tehokasta ja joustavaa. Heidän avullaan Odoota on muokattu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Nyt olemme Odoon avulla onnistuneet automatisoimaan toimintaamme tehokkaasti”, kertoo Hannu Harju, Director of Operations, Granite Devices Oy.
Lue lisää
IP-Agency Finland Oy
IP-Agency Finland Oy Vähittäiskauppa
IP-Agency Finland Oy on johtava urheilu- ja vapaa-ajan tuotteisiin erikoistunut suora kuluttajille suunnattu verkkokauppayritys ja bränditalo. Lue lisää yrityksestä: ip-agency.fi
J&M Halme Oy
J&M Halme Oy Vähittäiskauppa Odoo taloushallinto
J&M Halme Oy myy maastoautojen varaosia verkkokaupassa ja kivijalkamyymälässä. Odoo oli jo yrityksen käytössä, mutta SprintIT toteutti sen heidän omalle palvelimelleen, ja se integroitiin olemassa olevaan verkkokauppaan, mikä mahdollisti sujuvan ja nopean käyttöönoton. Tilaukset etenevät verkkokaupasta Odooseen, jossa ne jatkokäsitellään myynti-, varastonhallinta-, ostot- ja taloushallinto-moduuleilla. Odoosta löytyi myös sopiva kassaratkaisu (POS). Tutustu yritykseen ja verkkokauppaan: www.4x4parts.fi.
Kaffa Roastery Oy
Kaffa Roastery Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa
Kaffa Roastery paahtaa ja myy erikoiskahveja sekä erilaisia kahvi-tarvikkeita. Kaffa Roastery on perustettu vuonna 2002 ja heillä on yli 20 työntekijää.
Lovi Oy
Lovi Oy Vähittäiskauppa Valmistava teollisuus
Kun puisia koriste-esineitä valmistavalla Lovilla tuli tarve päivittää toiminnanohjausjärjestelmänsä nykyaikaan, he valitsivat SprintIT:n toimittaman Odoon. Käyttöönotto sujui nopeasti, sillä vakio-Odoo kattoi suurimman osan yrityksen tarpeista. Lovin liiketoiminnasta suuri osa on kansainvälistä kauppaa, johon liittyy erilaisia viranomaisten raportointivaatimuksia. Tätä työtä helpottaakseen Lovi hyödyntää SprintIT:n Odoo taloushallintopaketin sisältämiä valmiita raportteja.
Makia Clothing Oy
Makia Clothing Oy Vähittäiskauppa
Yhteistyö Makian ja SprintIT:n välillä on kestänyt jo lähes kymmenen vuotta.
"SprintIT:n helpparista saa mukavan nopeasti yleensä vastaukset kysymyksiin."
- Mika Martikainen, COO
Pole Bicycle Company Oy
Pole Bicycle Company Oy Vähittäiskauppa Valmistava teollisuus
Maailman ainutlaatuisimmat ja edistyksellisimmät maastopyörät. Kestävästi valmistettu Suomessa vertaansa vailla olevaan ajokokemukseen. Lue lisää: polebicycles.com
Suomen Korttipiste Oy
Suomen Korttipiste Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa odoo verkkokauppa Odoo taloushallinto
Karto halusi yhtenäistää ja tehostaa liiketoimintansa ohjaamista tiedolla. He valitsivat Odoo toiminnanohjausjärjestelmän ja SprintIT:n toimittajakumppaniksi.
Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän piiriin siirryttiin ketterästi, toiminne kerrallaan. Ensimmäisessä aallossa otettiin käyttöön asiakkuuksien hallinta, tuotetiedot, kaikki myyntiin, hankintoihin ja varastoihin liittyvät toiminnot sekä taloushallinnon ja henkilöstön johtamiseen liittyvät osiot. Vain 6 viikkoa aloituksesta avattiin jälleenmyyjille suunnattu verkkokauppa.
Teohydrauli Oy
Teohydrauli Oy Vähittäiskauppa
Teohydrauli Oy on vuonna 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Toiminnan pääpaino, ainoana yrityksenä Suomessa, on perävaunutarvikkeissa ja niiden varaosissa.
Three Empty Cases Oy
Three Empty Cases Oy Vähittäiskauppa
Parhaat kuoret, panssarilasit, suojakotelot ja muut mobiilitarvikkeet laajasta yli 30 000 tuotteen valikoimasta verkkokaupassa (mobiilitukku.fi).