Mi­tä iloa on toi­min­na­noh­jaus­jär­jes­tel­mäs­tä?

 
Tes­taa tar­vit­set­ko ERP-jär­jes­tel­mää!

Jos vastaat yhteen tai useampaan kysymykseen KYLLÄ, on  aika ottaa selvää moderneista ERPeistä eli toiminnanohjausjärjestelmistä!

 Käytätkö aikaa datan siirtämiseen järjestelmästä toiseen?   

 Maksatko useiden ohjelmistojen lisenssimaksuja?  

 Oletko joskus joutunut tekemään päätöksiä vääriin tai vanhentuneisiin lukuihin perustuen?  

 Käytätkö ylipäätään liikaa aikaa hallinnollisiin rutiinitöihin?  

 Reagoitko asioihin usein liian myöhään?  

 Tuntuuko, että kaikki aika menee excel-taulukoiden pyörittämiseen?  

 
Modernin ERP in (toiminnanohjausjärjestelmän) avulla pääset eroon aikaa vievistä rutiinitöistä, lukemattomista excel-viidakoista ja tiedon etsimisestä useasta eri paikasta. Automatisoit tehtäviä, olet jatkuvasti tilanteen tasalla ja kykenet vaikuttamaan asioihin proaktiivisesti.

Tutustu Odooseen

 
Odoo on toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), jossa tieto on aina ajan tasalla kaikkien saatavilla - läpi organisaation. Tämä on mahdollista siksi, että Odoossa kaikki yrityksen prosessit hoidetaan yhdessä järjestelmässä. Voit halutessasi
hoitaa Odoolla kaiken markkinoinnista kirjanpitoon

Odoon voi ottaa käyttöön vähitellen. Useat asiakkaamme ovat edenneet vaiheittaina aloittaen tärkeimmistä ominaisuuksista. Useat asiakkaamme ovat ottaneet ensin käyttöön verkkokaupan, CRM:n, myyntitoiminnot ja varastonhallinnan. Kun ohjelmisto on tullut tutuksi, toiminnallisuuksia voidaan lisätään omien tarpeiden ja resurssien mukaan juuri siinä järjestyksessä ja tahdissa, mikä kullekin yritykselle on parasta.

Odoon vakio-ominaisuudet ja SprintIT:n kehittämä suomalaisen kirjanpitolain vaatimukset täyttävä
taloushallinnon paketti kattavat suurimman osan PK-yritysten perustarpeista. Jokaisella yrityksellä on kuitenkin myös omia erikoispiirteitä ja persoonallisia tarpeita. Odoon avoimen lähdekoodin ansiosta kehitystyö ja räätälöinti on kustannustehokasta ja useimmat integraatiotkin toteuttamiskelpoisia.  

Odoo on maailman nopeimmin kasvava ERP.  Sillä on miljoonia käyttäjiä ja tuhansia kehittäjiä yli sadassa maassa.


Ota yhteyttä!

Kun aloitat yhteistyön kanssamme, me autamme sinua:

Kehittämään liiketoimintaprosesseja

Meidät on valittu kahtena vuonna peräkkäin Euroopan kolmen parhaan Odoo kumppanin joukkoon (2020 ja 2021). Valintaan vaikutti taitomme kääntää monimutkaisetkin liiketoimintatarpeet yksinkertaisiksi, tehokkaiksi ja osittain täysin automatisoiduiksi Odoo-ratkaisuiksi, joita on helppo ja mukava käyttää. Tämä vaatii huippu Odoo-osaamisen lisäksi syvällistä eri liiketoiminta-alueiden tuntemusta ja kokemusta sekä yhdessä tekemistä.

 

Automatisoimaan taloushallinnon tehtävät   

Modernit ERP-järjestelmät eivät tyydy vain helpottamaan teknisten toimenpiteiden automaattista käsittelyä, vaan ovat aidosti liiketoiminnan johtajan työn kehittämisen apuvälineitä.  

Automatisoimalla taloushallinnon prosessit ja raporttien tuoton luot perustoimintoihin tehokkuutta, minimoit virheet sekä parannat  toiminnan laatua ja läpinäkyvyyttä.

Lue lisää

Hallinnoimaan verkkosivuja ja verkkokauppaa

Odoo verkkokaupassa hankinta-, varastointi-, myynti-, asiakashallinta- ja markkinointiprosessit voidaan automatisoida.  Tuotteiden ja varaston hallinta on helppoa ja tehokasta.

Odoon käyttöliittymä on moderni ja tarjoaa asiakkaillesi maailmanluokan asiakaskokemuksen. 

Lue lisää

Onnistumaan ERP-järjestelmän käyttöönotossa

Onnistunut ERP-järjestelmän käyttöönotto on monen asian summa. 

Kun pidät ihmiset keskiössä ja keskityt viiteen tärkeään seikkaan, nostat  ERP-järjestelmän käyttöönoton onnistumisen mahdollisuuksia.

Ennakoimaan ja tekemään ostot oikea-aikaisesti

Tehokas, mahdollisimman pitkälle automatisoitu osto- ja hankintajärjestelmä vähentää manuaalista käsityötä ja inhimillisten erehdysten määrää.

Järjestelmä vahtii varastosaldoja puolestasi. Kun hälytysrajat rikkoutuvat, hankintajärjestelmä lähettää tarjouspyynnöt puolestasi valikoidulle toimittajille. Aikaa vievä käsityö automatisoidaan, ja sinulle jää vain tarkistus. 

Lue lisää

Tehostamaan tuotantoprosesseja

Tyypillisesti suomalaisella teollisella valmistajalla voi olla käytössään jopa kymmenen eri ohjelmistoa, joilla ohjataan tuotantoa. Kun joka toimintoa varten on oma ohjelmisto,  kokonaiskuvan hallinta on kallista, aikaa vievää ja tehotonta. Siirtämällä tuotannonohjaus ERP-järjestelmään, jolla hallinnoidaan koko yrityksen liiketoimintaa saadaan aikaiseksi kustannussäästöjä ja tehokkuutta.

Lue lisää