Suo­men ai­noa Odoo Gold Part­ner


Olemme yhdistelmä ketteryyttä, bisnes-ymmärrystä ja ammattitaitoa. Meidät tunnetaan taitavista kehittäjistä sekä halusta räätälöidä juuri sinulle toimiva ERP-toiminnanohjausratkaisu.

Meidät valittiin vuosina 2020 ja 2021 kolmen parhaan eurooppalaisen Odoo-partnerin joukkoon.

Ota yhteyttä



Arvojemme mukaan SprintIT on:

Ketterä

Olemme läpinäkyviä, oppivia ja itseohjautuvia kaikessa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Asiakas on organisaatiomme tiimien keskiössä.

Ammattitaitoinen

Osaava henkilöstö on yrityksen ja sen menestyksen kulmakivi. Olemme näyttäneet maailmalle, että me osaamme, mutta haluamme oppia aina lisää.

Luotettava

Meillä on laadukkaat palvelut, osaava henkilöstö ja teemme eettisesti kestäviä valintoja sekä henkilöstön että asiakkaiden kannalta katsottuna. Pidämme huolta henkilöstöstä.

Vaivaton

Asiakaskokemuksessa pyrimme siihen, että sovellusten käyttöönotto ja käyttö tuntuu helpolta ja vaivattomalta.

Joukkue

Saamme hienoja asioita aikaan yhdessä tehden. Teemme töitä sekä sisäisissä tiimeissä että yhdessä asiakkaan kanssa.

Missio - ERP MADE EASY

Missiomme on tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvaa helppokäyttöisen ja kaiken kattavan Odoo-yritysohjelmiston avulla.


Visio - #1 ODOO SUPPLIER in NORDICS

Haluamme olla jatkossa Pohjoismaiden johtava Odoo-toimittaja useilla mittareilla mitattuna. Jo nyt olemme kiistaton ykkönen Suomen markkinalla asiakasprojektien lukumäärällä mitattuna.


Tutustu referensseihimme

Lue asiakastarinoita

Kiinnostaisiko työ Sprintterinä? Tutustu urasivuihimme! (EN)

Odoo-partnerit ovat Odoo S.A.:n hyväksymiä strategisia kumppaneita. Gold Partner on korkein kumppanitaso.  

Odoo-ohjelmistojen tarjoaminen on Gold Partnereiden liiketoiminnan ytimessä. Partnereilla on vankka kokemus Odoosta ja osaaminen on sertifioitua. Gold Partnerin kanssa ERP-projektisi on hyvissä käsissä.

Olemme Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa Odoo Gold Partner.

COSS ry - avoimuuden asialla

Olemme COSS ry:n jäsen. 

COSS on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii avoimen lähdekoodin, avoimen datan, avoimien rajapintojen ja avoimien standardien edistämiseksi. COSS:n tarkoituksena on auttaa jäseniään luomaan menestystä avoimuudella. 


Lue lisää COSSista

Taloushallintoliitto

Olemme Taloushallintoliiton yhteistyöjäsen.

Taloushallintoliitto toimii talous- ja palkkahallinnon näköalapaikalla edunvalvojana ja asiantuntijaorganisaationa.  Liitto kokoaa yhteen kiinnostavat ja relevantit talousammattilaisten verkostot. 

Lue lisää Taloushallintoliitosta


Luottoluokitus AAA

SprintIT:n kanssa toimiminen on turvallista. Kuulumme Bisnoden korkeimpaan AAA-luottoluokkaan ja Dun & Bradstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan 1. 
Suomalaisyrityksistä vain 3,5 % yltää AAA-luokitukseen.  
Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Luottoriski AAA-yritysten kanssa toimiessa on Bisnoden mukaan minimaalinen.