Odoo Va­ras­ton­hal­lin­ta


Päivitetään varastonhallintajärjestelmäsi nykyaikaan Odoolla!

Ota yhteyttä

Varastonhallinnalla logistiikka tehokkaaksi

Sillä miten tehokkaasti ja joustavasti hallitset varastojasi, voi olla yllättävän suuri merkitys liiketoimintasi kannattavuuteen. Jos asiakkaasi vaativat tiukkoja toimitusaikoja, on tärkeää, että varastossa on aina riittävä määrä oikeita tuotteita, komponetteja tai materiaaleja. Toisaalta et halua sitoa turhaan pääomaa varastoon.

Varastonhallintajärjestelmällä ohjaat raaka-aineiden ja tuotteiden siirtelyä, vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä, pakkausta ja toimitusta kustannustehokkaasti. Odoolla hallinnoit yhdessä näkymässä useiden toimipaikkojen kaikkia eri tyyppisiä varastoja, kuten kylmä-, lämmin- ja eräpäivällisten tuotteiden varastoja. Odoo soveltuu niin suurten kuin pienten volyymien käsittelyyn sekä erilaisten tuotteiden ja materiaalien vaatimiin erityistarpeisiin.

Tutustu Odooseen

Varastonhallinnan kustannuksista jopa puolet voi olla henkilökustannuksia. Siksi on järkevää automatisoida mahdollisimman suuri osa varastonhallintaan liittyvistä prosesseista, kuten varastopaikkojen tai toimipisteiden väliset täydennykset. Järjestelmästä saatavan tiedon avulla optimoit varaston arvoa ja automatisoit varastonhallintatyöhön liittyviä rutiineja. Kun varastonhallintajärjestelmä keskustelee myynnin kanssa, voit tarvittaessa automatisoida myös ostotilaukset.


Varastonhallinnalla optimoit tuotteiden keräilypolut. Keräily sujuu luonnollisesti myös mobiilisti. Olemme lisäksi integroineet Odoon varastonhallintaohjelmistoon Devocan ääniohjattavat keräilylaitteet, mikä vapauttaa varastotyöntekijäsi kädet ja silmät itse työhön.

Tutustu integraatioihin

Odoo varastonhallinnalla keskität varaston ja logistiikan hoitoon liittyvät tehtävät yhden järjestelmän alle. Näet yhdessä näkymässä kaikkien toimipisteiden kaikkien varastojen tilanteen. Odoossa sinulla on kaikki johtamiseen tarvittava tieto on aina ajan tasalla, oikeassa paikassa, oikeiden ihmisten nähtävillä - ja voit johtaa varastoasi ja liiketoimintaasi tietoon perustuen.

Katso miltä Odoo näyttää 


Kataikko toi varastonhallinnan nykyaikaan Odoon avulla


Asiakkaamme Kataikon varastokirjanpidon ohjelmisto oli ennen hankalasti toimistosihteerin takana, ja viestintää käytiin ”lippulapuilla”. Odooseen siirtymisen jälkeen kaikilla työntekijöillä on näkymä asiakkaalle tarjottuihin tuotteisiin, hintoihin sekä toimitus- ja huoltotilanteeseen.

Nopeasti kasvava tukkukauppa kertoo saaneensa selkeää etua Odoosta ja sen kyvystä yhdistää ostot ja varasto myynteihin. Toimitusprosessi on nyt johdonmukainen ja läpinäkyvä.

Lue lisää Kataikon Odoo-kokemuksista

Voit myös tutustua Odooseen 30 päivän ajan tilaamalla meiltä demon. Ota meihin yhteys niin pääset tutustumaan tarpeellisiin toimintoihin kaikessa rauhassa!

Tilaa demo 

             Odoo varastonhallinta. 

             Päivitetään varastonhallintajärjestelmäsi nykyaikaan!