Odoo Pro­jek­tin­hal­lin­ta


Kytke projektinhallintatyökalu toiminnanohjausjärjestelmään ja asiakastietoihin!

Ota yhteyttä

Projektityökalu asiantuntijalle


Projektityökalu on yksi asiantuntijatehtävissä työskentelevän tärkeimmistä työkaluista. Hyvä näkyvyys projektin tehtäviin ja edistymiseen auttaa resursoinnin onnistumisessa ja projektien aikataulun hallinnassa. Kun projektityökalu on kytketty osaksi toiminnanohjausjärjestelmää, ohjaat toimintaa tehokkaasti, alkaen markkinoinnista ja myynnistä aina laskutukseen asti.


Odoo-projektityökalu tukee ketterää ja iteratiivista työskentelyä. Seuraat projektin työvaiheiden ja tehtävien etenemisessä kanban-tyylisessä korttinäkymässä. Kirjaat tehtävät kehityslistaan, priorisoit ja aikataulutat kehityslistan tehtäviä ja lopulta seuraat projektin edistymistä yhdessä näkymässä. Työajanseurannalla pysyt ajan tasalla käytetyistä henkilöresursseista tehtävittäin ja asiakaslaskutus onnistuu suoraan työaikaraporteilta.

Lue lisää Odoosta

Projektityökalu luo selkeyttä viestintään


Voit unohtaa projekteihin liittyvän sekavan sähköposti- ja muistiorumban. Kaikki tehtäviin liittyvä keskustelu käydään suoraan tehtävillä projektinhallintatyökalussa. Keskustelut jäävät talteen tehtäville, joten projektiin myöhemmin liittyvien henkilöiden on helppo hypätä junaan mukaan.

Voit liittää projektitehtäviin myös organisaatiosi ulkopuolisia henkilöitä, kuten asiakkaita tai hallitusjäseniä. Näin he voivat osallistua keskusteluun ja antaa oman panoksensa tehtävien valmistumiseen.

Tehoa help desk -toimintoihin


Projektityökalu tukee myös help desk -toimintasi kehittämistä. Kun kirjaat asiakastukeen tulevat kyselyt projektitehtäviksi, voit ohjata kyselyihin vastaamisen ja ongelmien ratkomisen suoraan oikeille tukihenkilöille. Sinulla on jatkuvasti ajan tasalla oleva näkymä siihen, kuinka paljon asiakaskyselyitä tulee, mistä aiheista ja kuinka paljon kyselyihin vastaaminen ja ongelmien ratkaisu vie aikaa.

Järjestöasiakkaamme ovat tyypillisesti luoneet omat projektit erityyppisiä yhteydenottoja varten. Näin he varmistavat sujuvan ja nopeamman sähköisen asioinnin kussakin palvelukanavassa.

Pehmeä lasku Odooseen projektinhallinnan kautta

Lähes kaikki asiakkaamme aloittavat Odooseen tutustumisen hallinnoimalla järjestelmän käyttöönottoprojektia Odoon projektityökalussa. Asiakkaistamme asiantuntijaorganisaatiot ovat projektityökalun "heavy-usereita", mutta lähes kaikki toimialat hyötyvät siitä.

Tutustu referensseihimme

Tutustu Odoon projektityökaluun

Seuraa, ajoita ja järjestele projektin tehtäviä ketterästi modernissa Kanban-korttinäkymässä. Pidä huolta tehtävien aikarajoista ja suunnittele projektin ennustetta ja kuormitusta sekä raportoi toteumat ja lähetä laskut samasta järjestelmästä. Projektinhallinta integroituu täysin muiden moduulien kanssa.

Katso lisää englanninkielisiltä sivuilta

Oletko valmis nostamaan projektinhallintasi uudelle tasolle?