"Odoo on vaikuttanut kilpailukykyymme positiivisesti”
Kaikki on nyt saman katon alla: ERP, HR, CRM, markkinointi, rekrytointi ja tapahtumien järjestäminen

Asiantuntijaorganisaatio Spinverse johtaa toimintaansa Odoon avulla. Spinverse on Pohjoismaiden johtava innovaatiokonsultointiyritys, joka on erikoistunut avointen innovaatioekosysteemien kehittämiseen ja niistä syntyvien teknologioiden kaupallistamiseen. SprintIT:n toimittama toiminnanohjausjärjestelmä Odoo mahdollistaa Spinverselle aiempaa sujuvamman projektinhallinnan ja vaikuttaa sitä kautta positiivisesti esimerkiksi Spinversen kilpailukykyyn.

Odoo on avoimeen lähdekoodiin perustuva toiminnanohjausjärjestelmä. Uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto sai alkunsa Spinversen tarpeesta kehittää omaa projektisuunnitteluaan. 

– Lähdimme alun perin miettimään, miten kehittäisimme projekti- ja resurssisuunnittelua sekä ylipäänsä ERP:iä. Ensimmäisen selvityksen aikana kuitenkin todettiin, että meidän kannattaisi integroida enemmän toimintoja yhteen, muistelee Spinversellä seniorikonsulttina toimiva Mikko J. Salminen. 

Kaikki saman katon alla


Lopulta “saman katon alle” päätettiin yhdistää niin ERP, CRM, HR, markkinointi, rekrytointi kuin tapahtumien järjestäminenkin. Nyt kaikkea tätä voidaan hallinnoida Odoon avulla. Odoon käyttöönotossa ja hallinnoinnissa Spinversen kumppanina toimii SprintIT, joka on Gold-tason Odoo-partneri. 

– Odoo on vaikuttanut kilpailukykyymme positiivisesti. Saamme tarjouksia nopeammin liikkeelle ja koko tarjousprosessi on parantunut. Meillä on valmiit tarjouspohjat ja projektipohjat, joiden avulla pystymme käynnistämään projektit nopeammin ja takaamaan tasalaatuisemman toiminnan, Salminen painottaa. 

– Yksi Odoon perusjärjestelmästä löytyvä erittäin hyödyllinen kokonaisuus on rekrytointi. Sitä kautta pystymme tehokkaasti käymään läpi isonkin määrän hakemuksia ja varmistamaan rekrytointiprosessin laadun, Salminen lisää. 

Tärkeintä yhteistyössä on joustavuus


Spinverselle tärkeintä yhteistyössä on SprintIT:n joustavuus. Tarpeet muuttuvat paljon – välillä on kausia, kun avuntarvetta ei ole lainkaan ja välillä taas on sellaisia kausia, kun apua tarvitaan paljonkin. 

– SprintIT on pystynyt vastaamaan hyvin tällaiseen epätasaiseen kuormitukseen, jos niin voi sanoa, Salminen hymyilee.

"Ilman Odoota ja SprintIT:tä meillä olisi tässä vaiheessa varmaan yksi hallintoihminen lisää, sillä projektien määrä ja kompleksisuus ovat kasvaneet", kertoo Mikko J. Salminen, Spinversen seniorikonsultti.

Toiminnanohjausohjelmisto asiantuntijaorganisaatiolle


Toiminnanohjausjärjestelmä tulee avuksi, kun haluat resurssoida projektit paremmin ja ennustaa liiketoimintaasi oikeaan tietoon perustuen.

Odoo-järjestelmän avulla  perustat ennusteesi myyntiputkesta ja projektikannasta yhdistettyihin tietoihin.  Saat työmääräarviot suoraan järjestelmästä ja laskutus perustuu toteutuneisiin tunteihin.

Samalla ohjelmistolla hoidat markkinoinnin, myynnin, HR-asiat ja rekrytoinnin, asiakkuudenhallinnan eli CRM:n  ja taloushallinnon tehtävät.

Lue lisää

Haluatko sinäkin tehostaa toimintaasi?

Autamme sinua helppokäyttöisen ja skaalautuvan Odoon käyttöönotossa!

Lue myös nämä