SprintIT teki sen taas - ehdolla jälleen Euroopan parhaimmaksi!
Olemme kolmen parhaan joukossa!

Olemme kolmen parhaimman Odoo-kumppanin joukossa


Odoo on julkaissut vuoden 2021 kumppaniehdokkaat ja SprintIT on vuoden 2020 tapaan jälleen parhaimman kolmikon joukossa! Meidän lisäksemme ehdolla Euroopan parhaaksi Odoo-kumppaniksi ovat sveitsiläinen Brain-tec AG ja saksalainen OBS Solutions GmbH. Maailmassa on yli 1300 Odoo kumppania, joista Euroopassa 600.

Vuosittain palkittavat kumppanit ovat osoittaneet poikkeuksellista kyvykkyyttä ratkoa monimutkaisia asiakastarpeita eri toimialoilta. Palkituilta ei odoteta ainoastaan korkeita myyntilukemia, vaan he ovat osoittaneet taitonsa asiakastyytyväisyydessä, osaajiensa Odoo-sertifioinnissa, tavassa implementoida, laadukkaassa yhteistyössä asiakkuudesta vastaavien kanssa ja ajatustavasta, joka on Odoo metodologian kanssa yhteislinjassa. Ehdokkaat ovat osallistuneet Odoon jatkuvaan kehittämiseen ja antaneet järjestelmästä kehitysehdotuksia sekä tehneet käännöstyötä. He ovat levittäneet Odoon mainetta maailmalle ja edistäneet avoimen lähdekoodin ilosanomaa. 

"Olemme luonnollisesti iloisia ja ylpeitä nimeämisestä tähän huippujoukkoon. Tämä kertoo SprintITin pitkäaikaisesta panostuksesta Odoo-osaamisemme kehittämiseen ja Odoon suomalaisten taloushallintopiirteiden tuotteistukseen. Kaikki lähtee osaamisesta, ja SprintIT on kiistatta Suomen johtava Odoo-toimittaja. 

-Roy Nurmi, SprintIT Oy:n toimitusjohtaja ja perustajajäsen

Voittajat julkaistaan lokakuussa 2021 Odoon omassa Odoo Experience Online -palkintogaalassa. Odoon englanninkielinen artikkeli aiheesta. 

Lue myös nämä