SprintIT Euroopan kolmen parhaan Odoo-kumppanin joukossa

Meidät on valittu kolmen parhaan Odoo-kumppanin joukkoon Euroopassa. Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme! 

Odoo S.A. nimeää kerran vuodessa ehdokkaat, joista valitaan ja palkitaan parhaat Odoo-kumppanit. SprintIT:n lisäksi ehdolla Euroopan parhaaksi Odoo-kumppaniksi olivat sveitsiläinen Brain-tec AG ja  liettulainen Focusate. Maailmassa on yli 1300 Odoo kumppania, joista Euroopassa 600.

Palkinnoilla Odoo antaa tunnustusta parhaista parhaimmille yhteistyökumppaneilleen. Heille, jotka toteuttavat Odoo-arvoja esimerkillisellä tavalla. 

Ehdokkaiden valintaan vaikutti myynnin ja asiakaspysyvyyden lisäksi muun muassa asiakastyytyväisyys, projektien toteutustapa ja Odoo-metodologian mukainen työskentelytyyli. 

“Ehdokaslistalle nostetut  yhteistyökumppanit ovat osoittaneet uskomatonta kykyä vastata moninaisiin  asiakkaiden tarpeisiin eri osaamisalueilla saavuttaen hyviä tuloksia menestyksekkäästi toteutetuissa asiakasprojekteissa. Kaikille ehdokkaille on yhteistä vahva liiketoimintamalli, joustavuus, sitoutuminen ja avoimuus, josta on tullut synonyymi Odoo-brändille”, todetaan Odoon tiedotteessa. 

“On kunnia päästä ehdokkaiden listalle, sillä sinne on aina tarjolla erittäin kovia tekijöitä ympäri Euroopan. Uskon, että SprintIT:n valinta perustuu erityisesti taitoomme kääntää monimutkaisetkin liiketoimintatarpeet yksinkertaisiksi, tehokkaiksi ja osittain täysin automatisoiduiksi Odoo ratkaisuiksi, joita on helppo ja mukava käyttää. Tämä vaatii huippu Odoo-osaamisen lisäksi syvällistä eri liiketoiminta-alueiden tuntemusta ja kokemusta sekä yhdessä tekemistä”, toteaa perustajaosakkaamme Marko Happonen.

Voittajat julkaistiin Odoon lippulaivatapahtumassa Odoo Experience:ssä torstaina 1.10. 

Euroopan parhaan Odoo-kumppani palkinnon pokkasi tänä vuonna sveitsiläinen Brain-tec AG. Onneksi olkoon voittajalle!

Odoo S.A.:n tiedote finalisteista

Lue myös nämä