Referenssimme

Olemme kymmenen suurimman Odoo-toimittajan joukossa Euroopassa!

Tutustu tällä sivulla asiakasreferensseihimme toimialoittain. Pidempiin asiakastarinoihin sekä videoihin voit tutustua blogissamme! Mukana mm. PDSVISION, Diagno, Nanten-lattiapinnoitteet, Finn-ID, Plugit Finland, Quuppa, Neural DSP, Texa Turvaexpertit ja GPP Perimeter!

9Solutions Oy, 9Solutions Oy
9Solutions Oy, 9Solutions Oy Asiantuntijaorganisaatiot Tukkukauppa odoo verkkokauppa
9Solutions on oululainen paikantavien turva- ja viestintäjärjestelmien sekä älykkäiden hoivaratkaisujen toimittaja. 9Solutions etsi verkkokaupparatkaisua, joka auttaisi heitä selkeyttämään ja tehostamaan järjestelmiin liittyvien komponenttien myyntiä. Toimitimme heille jälleenmyyjäkohtaisesti konfiguroitavissa olevan Odoon verkkokaupparatkaisun sekä CRM-järjestelmän. Lue lisää: 9solutions.com
Creo Service Oy
Creo Service Oy Asiantuntijaorganisaatiot
Creo Center on osaamista korostava, työntekijäkeskeinen muotoilu- ja tuotekehitystalo. Lue lisää yrityksestä: creocenter.fi
ElFys Oy
ElFys Oy Asiantuntijaorganisaatiot Odoo taloushallinto
Aalto-yliopiston tutkijoiden ryhmän perustama ElFys on ensimmäinen maailmassa, joka yhdistää aurinkokennoteknologian viimeisimmän kehityksen valontunnistukseen ja soveltaa siten menestyksekkäästi mustaa piitä valontunnistukseen. Teknologialla voidaan parantaa merkittävästi minkä tahansa valontunnistimia käyttävän laitteen suorituskykyä.
Iiwari Tracking Solutions Oy
Iiwari Tracking Solutions Oy Asiantuntijaorganisaatiot Odoo taloushallinto
Iiwari Tracking Solutions Oy on perustettu vuonna 2018. Iiwarin sisätilapaikannusjärjestelmä teknologiaa oli kehitetty VTT:llä yli kymmenen vuotta. VTT on yksi Euroopan johtavia tutkimusorganisaatioita. Iiwari tuotteisti mullistavan tutkimuksen yhdistäen tehokkaasti tarkkuutta, skaalattavuutta, luotettavuutta ja https://www.iiwari.com/
Innotiimi Oy
Innotiimi Oy Asiantuntijaorganisaatiot Odoo taloushallinto Kansainvälinen
Liikkeenjohdon konsultointiyritys ICG Integrated Consulting Group käyttää toiminnanohjaukseen Odoota tällä hetkellä 5 maassa. Tavoitteena on ottaa Odoo käyttöön vaiheittain kaikkiin 12 toimintamaahan. SprintIT toimitti Suomen yksikölle suomalaisen taloushallintopaketin. “SprintIT:n kanssa projektin hoitaminen ja ongelmien ratkaisu oli mutkatonta ja nopeaa. Määrittelyt tehtiin nopeasti ja taloushallinnon toiminnallisuuksissa huomioitiin koko ICG:n käyttäjäkokemus”, kertoo Mikko Lehtonen, Innotiimi-ICG Finlandin Managing Partner.
Lue lisää
kW-set Oy
kW-set Oy Asiantuntijaorganisaatiot Tukkukauppa
kW-set Oy on vuonna 2004 perustettu varavoimaan erikoistunut yritys. Toiminta keskittyy varavoimakoneisiin ja niiden ympärille kehitettyihin palveluihin.
Lämpökarhu Oy
Lämpökarhu Oy Asiantuntijaorganisaatiot Odoo taloushallinto
Lämpökarhu on perustettu vuonna 2010. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Jyväskylä, ja sen pääasiallinen toimiala on lämmitysjärjestelmät, lämmityslaitteet. https://lampokarhu.fi/
Metosin Oy
Metosin Oy Asiantuntijaorganisaatiot Odoo taloushallinto
Clojure-talo Metosin rakentaa räätälöidyistä ohjelmistoista uusiin avoimen lähdekoodin työkaluihin ratkaisuja, jotka on helppo muokata, skaalata ja päivittää.
Murola Group Oy
Murola Group Oy Asiantuntijaorganisaatiot Odoo taloushallinto
Turbotohtori on toiminut turbojen parissa yli 15 vuotta ja huolto- ja turbojen muokkaustoiminta on kasvanut hyvän maineen kiirimänä. Lue lisää yrityksestä: turbotohtori.fi
Nome Oy
Nome Oy Asiantuntijaorganisaatiot Odoo taloushallinto
Nome on suomalainen yritys, joka tarjoaa mittavan- ja ennakoivan kunnossapidon tuotteita sekä palveluita. Lue lisää yrityksestä: nome.fi.
Osinko Finland Osuuskunta
Osinko Finland Osuuskunta Asiantuntijaorganisaatiot
Osinko Finland Osuuskunta on perustettu vuonna 2019. Se on osuuskunta, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala henkilöstövuokraus. https://osinkofinland.fi/
PDSVision Oy
PDSVision Oy Asiantuntijaorganisaatiot Odoo taloushallinto Kansainvälinen
PDSVision Group AB käyttää Odoota Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Iso-Britanniassa. SprintIT toimitti Suomessa toimivalle PDSVision Oy:lle kansainväliseen moniyritysympäristöön sopivan suomalaisen taloushallinnon paketin. Projekti aloitettiin lokakuussa ja joulukuussa kirjanpito hoidettiin jo kokonaan Odoolla.
Lue lisää
Pekkaniska Oy
Pekkaniska Oy Asiantuntijaorganisaatiot Odoo taloushallinto
Pekkaniska on henkilönostimia, nostureita ja trukkeja vuokraava ja myyvä yritys Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.
Yrityksen edellinen ERP-järjestelmä oli vanhentunut ja kehitys vaikeaa. Tilalle haluttiin räätälöitävä ja joustava ratkaisu, jolla saavutettaisiin kilpailuetua ja parannettaisiin tiedonkeruuta sekä käytettävyyttä.
Pekkaniskalla oli selvä visio siitä, mitä uudella järjestelmällä pitäisi saada tehtyä, ja SprintIT:n tehtävä oli toteuttaa se Odoolla teknisesti ja kannattavasti, ydintoimintoihin keskittyen. Toimitimmekin heille kahdeksi vuodeksi konsultin käyttöön kehitystyötä varten.
Projekti saatiin maaliin asiakkaan toivomassa aikataulussa ja palaute on ollut hyvää: Pekkaniska kokee saaneensa meiltä paremmin liiketoimintaa tukevan ratkaisun, joka vähentää tarpeetonta työtä ja vähentää virheitä automaation avulla. Tulevaisuudessa he laajentavat vielä Odoon käyttöä.
Puro.earth Oy
Puro.earth Oy Asiantuntijaorganisaatiot
Puro.earth auttaa yrityksiä globaalisti tieteeseen perustuvalla matkallaan kohti hiilineutraaliutta.
Quuppa Oy
Quuppa Oy Asiantuntijaorganisaatiot Odoo taloushallinto
Vauhdikkaassa kasvussa olevan Quupan tavoitteena oli päästä eroon toisistaan irrallisista järjestelmistä, lisätä läpinäkyvyyttä ja saada kokonaiskuva ohjelmistolisenssien tilausten hallinnasta. Quupan liiketoimintamalliin sopiva paketti syntyi, kun CRM, tarjousten laadinta, HR-moduuli ja taloushallinto yhdistettiin Odoon alle. Tehokkuutta tekemiseen saatiin myös Odoon mobiiliversiosta.
Lue lisää
Reformo Networks Oy
Reformo Networks Oy Asiantuntijaorganisaatiot
Reformo tuottaa suomalaisille organisaatioille toimivan ja turvallisen IT-infrastruktuurin, joka mahdollistaa menestyksekkään liiketoiminnan.
Soil Scout Oy
Soil Scout Oy Asiantuntijaorganisaatiot
Soil Scout tarjoaa edistyneimmän täysin maan alle sijoitetun langattoman maaperän anturin ja seurantaratkaisun ammattilaisille maataloudessa, golfissa ja urheilunurmen ylläpidossa.
Spinverse Oy
Spinverse Oy Asiantuntijaorganisaatiot
Odoon avulla Spinverse hallinnoi tehokkaasti suurta projektisalkkuaan sekä suunnittelee asiantuntijatyötä.

"Odoo on vaikuttanut kilpailukykyymme positiivisesti. Saamme tarjouksia nopeammin liikkeelle ja koko tarjousprosessi on parantunut. " Mikko J. Salminen, Spinversen seniorikonsultti.
Lue lisää
Sunhouse Talot Oy
Sunhouse Talot Oy Asiantuntijaorganisaatiot Odoo taloushallinto
Sunhouse Talot Oy:llä väsyttiin alituiseen paperien kierrättämiseen: laskutusta, tarjouksia, sopimuksia ja projektinhallintaa pyöritettiin erilaisilla word-pohjilla ja excel-lomakkeilla. He etsivät paperinpyöritysrumban korvaajaksi yhtä järjestelmää. SprintIT:n toimittamalla Odoolla hoituu nyt tarjoukset, sopimuspohjat sekä laskutus, johon talopakettitoimittajalla liittyy omia erityispiirteitä. Talonrakennusprojektit suunnitellaan ja valvotaan Odoon projektityökalussa, johon räätälöimme mm. graafisen GANTT-kaavion helpottamaan kokonaisuuden hahmottamista.
Suomen Liikennelentäjäliitto ry
Suomen Liikennelentäjäliitto ry Järjestöt Asiantuntijaorganisaatiot
SLL ry on noin 1400 liikennelentäjän liitto, joka vastaa jäsentensä edunvalvonnasta ja työsopimusneuvotteluista.
Liitolla oli tarve nykyaikaiselle, keskitetylle jäsenrekisterille, joten SprintIT toimitti heille järjestöjen erityistarpeita varten kehittämänsä Odoo Järjestö -ratkaisun. Laajasta Odoo-tarjoamasta otettiin ensin mukaan jäsentietojen hallinta, jäsenlaskutus sekä toteutettiin taloushallinnon integraatio SLL:n omaan Netvisoriin. "Projekti vietiin läpi kuukautta arvioitua nopeammin sovitussa budjetissa", Sami Simonen, taloudenhoitaja, Suomen liikennelentäjät.