Tehokkaalla varastonhallinnalla kilpailuetua ja tyytyväisiä asiakkaita
Odoo-varastonhallinta tukee saumattomasti koko yrityksen myynti-tilaus-toimitus-ketjua

Etevällä varastonhallinnalla vaikutat yrityksesi tehokkuuteen ja menestykseen. Jos käsittelet fyysisiä tuotteita, materiaaleja tai raaka-aineita, tehokas varastonhallintajärjestelmä voi parantaa ratkaisevasti kilpailuetuasi.

Kun pohdit millaisella järjestelmällä hallinnoit erilaisia varastojasi, kiinnitä huomiota miten järjestelmä on yhteydessä yrityksesi myyntiprosessiin, tuotantoon, ostotoimintaan ja muihin asiakastyytyväisyyden kannalta tärkeiden prosesseihin. Jos yrityksen useita eri toimintoja hoidetaan kutakin omassa järjestelmissään, on riski että et työskentele ajantasaisella tiedolla. . 


Useiden eri ohjelmistojen vaihtoehtona on käyttää järjestelmää, jolla hoidat kaikki yrityksen tehtävät saumattomasti eri toimintojen välillä. Näin varmistat, että kaikilla on käytettävissä reaaliaikaiset tiedot. 


Odoolla hoidat kaikkia prosesseja yhdessä paikassa ja siinä tieto on aina kaikkien tarvittavien osapuolien käytettävissä reaaliajassa. Tarvittaessa myös ulkoisten sidosryhmien tai asiakkaiden nähtävillä. Esimerkiksi verkkokauppiaalle on tärkeää, että asiakas näkee varastotilanteen suoraan verkkokaupan tuotekortilla. Tukkukauppiaalle on tärkeää, että jälleenmyyjät näkevät asiakasportaalin kautta varastosi saldot ja tilauksensa statuksen. 


Jos hallinnoit useita varastoja, olivatpa ne sitten tullivarastoja, virtuaalivarastoja tai alihankkijan varastoja, haluat ymmärtää ja nähdä  kokonaiskuvan. Odoossa hallinnoit yhdessä näkymässä monia erityyppisiä varastoja.


Odoolla hoidat koko myynti-tilaus-toimitus-ketjun saumattomasti


Odoo on niin kutsuttu all-in-one ohjelmisto, jossa on kaikki liiketoimintasi tarvitsemat prosessit yhdessä järjestelmässä. Odoo varastonhallintamoduulilla varmistat nopean varastonkierron ja materiaalivirtojen oikea-aikaisuuden (just in time) . Tilaussääntöjen avulla automatisoit ostot ja eräseurannalla vamistat, että toimitat “parasta ennen”  päiväyksen omaavat tuotteet ulos oikeassa järjestyksessä. Monipuolisen ja reaaliaikaisenjärjestelmän avulla varmistat, että asiakkaasi saavat aina haluamansa tuotteet nopeasti ja virheettömästi.


Jotta asiakkaasi saa aina virheetöntä tavaraa, suosittelemme laadunvarmistuspisteiden käyttöönottoa myös varastoprosesseihin. Odoo tukee tätäkin prosessia. Toimialasta riippuen tuotteisiin merkataan eräkoodit ja sarjanumerot, takuukäytännöt, eräpäivät tai lakisääteiset vaatimukset. Tämän jälkeen kaikki on myöhemmin jäljitettävissä. Auditoinnista näet miten tuote on jalostunut tuotannossa, kuka sitä on käsitellyt ja milloin. Yksityiskohtiin on helppo palata, jos asiakas kysyy lisätietoja. Kaikki tieto löytyy Odoosta.

Katso miten Odoon varastonhallinta toimii


Webinaarissa kerromme, millaista on nykyaikainen ja tehokas varastonhallinta. 

Webinaarin demo-osuudessa näet konkreettisesti miten Odoossa varastonhallinta yhdistyy saumattomasti kaikkiin muihin liiketoimintaprosesseihin, joille ajantasaiset varastotiedot ovat tärkeitä, kuten myyntiin, ostoihin ja tuotantoon.

Katso tarkempi sisältö aikaleimoineen alta, niin pääset suoraan sinua kiinnostavaan kohtaan!

Webinaarin sisältö:


02:53 Varastonhallintaan liittyvät liiketoimintaprosessit

05:56 Tehokkaan varastonhallinnan tärkeimmät toiminnallisuudet

18:53 Erilaisia varastojen keräilytapoja

20:35 Ostotoiminnot varastonhallinnan näkökulmasta

24:14 Hyödyllisiä  integraatioita varastonhallintaan


Miltä tämä kaikki näyttää Odoossa? Demo-osuus:

28:08 Varastojen luonti ja määrittelyt

32:25 Automaattiset varastoreitit

33:15 Erilaiset varastopaikat, uusien luominen ja seuranta

36:35 Yksittäisen varaston datan tarkastelu

38:00 Lähetys ja vastaanotto Odoo-varastossa

43:00 Palautushävikin käsittely

45:10 Dropshipping lyhyesti

46:30 Varastotäydennykset ja inventaario

54:55 Varaston reaaliaikainen raportointityökalu

​ Kaipaisitko varastonhallintaasi asiantuntijan apua?

Kysy lisää tai pyydä tarjous - me autamme!


Lue myös nämä