Tehokkaalla varastonhallinnalla kilpailuetua ja tyytyväisiä asiakkaita
Odoo-varastonhallinta tukee saumattomasti koko yrityksen myynti-tilaus-toimitusketjua

Etevällä varastonhallinnalla vaikutat yrityksesi tehokkuuteen ja menestykseen. Jos käsittelet fyysisiä tuotteita, materiaaleja tai raaka-aineita, tehokas varastonhallintajärjestelmä voi parantaa ratkaisevasti kilpailuetuasi.

Jos yrityksesi käsittelee fyysisiä tuotteita, materiaaleja tai raaka-aineita, tehokas varastonhallintajärjestelmä voi ratkaisevasti parantaa kilpailuetua ja vaikuttaa yrityksesi menestykseen. Tehokkaalla varastonhallinnalla varmistat, että yrityksesi toimii sujuvasti ja asiakastyytyväisyys säilyy korkealla tasolla.


Parempana vaihtoehtona on käyttää yhtenäistä järjestelmää, jolla hallitset kaikkia yrityksesi toimintoja saumattomasti. Tällöin varmistat, että kaikilla osapuolilla on käytettävissään ajantasaiset tiedot, ja voit välttää tiedon hajautumisen eri järjestelmiin.


Odoo mahdollistaa kaikkien yrityksesi prosessien hallinnan yhdessä paikassa, ja reaaliaikainen tieto on aina tarvittavien osapuolien käytettävissä. Myös ulkoiset sidosryhmät, kuten asiakkaat ja jälleenmyyjät, voivat tarvittaessa nähdä tiedot, mikä parantaa yhteistyötä ja asiakaskokemusta. Esimerkiksi verkkokaupassa asiakkaan on tärkeää nähdä varastotilanne suoraan tuotekortilla, ja tukkukaupassa jälleenmyyjät voivat tarkistaa varastosaldot ja tilauksensa tilan asiakasportaalista.


Jos yritykselläsi on useita varastoja – olivatpa ne tullivarastoja, virtuaalivarastoja tai alihankkijan varastoja – haluat nähdä ja ymmärtää kokonaiskuvan. Odoon avulla hallitset helposti monia erityyppisiä varastoja yhdestä näkymästä.


Odoon avulla hallitset koko myynti-tilaus-toimitusketjun


Odoo on niin sanottu all-in-one-ohjelmisto, joka sisältää kaikki liiketoimintasi tarvitsemat prosessit yhdessä järjestelmässä. 

Odoon varastonhallintamoduulilla varmistat nopean varastonkierron ja materiaalivirtojen oikea-aikaisuuden (just in time). Tilaussääntöjen avulla voit automatisoida ostot ja eräseurannalla varmistaa, että "parasta ennen" -päiväyksen omaavat tuotteet toimitetaan oikeassa järjestyksessä. 

Monipuolisen ja reaaliaikaisen järjestelmän avulla varmistat, että asiakkaasi saavat aina haluamansa tuotteet nopeasti ja virheettömästi

Jotta asiakkaasi saavat aina virheetöntä tavaraa, suosittelemme laadunvarmistuspisteiden käyttöönottoa myös varastoprosesseihin. Odoo tukee tätä prosessia eräkoodien ja sarjanumeroiden, takuukäytäntöjen, eräpäivien sekä lakisääteisten vaatimusten hallinnassa. Näin kaikki tieto on myöhemmin jäljitettävissä, ja voit helposti tarkistaa esimerkiksi tuotannon vaiheet, käsittelijät ja aikataulut, jos asiakas kaipaa lisätietoja. Kaikki tarvittava tieto löytyy suoraan Odoosta.

Katso miten Odoon varastonhallinta toimii


Webinaarissamme esittelemme, millaista on nykyaikainen ja tehokas varastonhallinta. 

Demo-osuudessa näet konkreettisesti, miten Odoossa varastonhallinta integroituu saumattomasti yrityksesi muihin liiketoimintaprosesseihin,  kuten myyntiin, ostoihin ja tuotantoon, joille  ajantasaiset varastotiedot ovat tärkeitä,

Lataa webinaari alta, ja hyödynnä aikaleimat siirtyäksesi suoraan sinua kiinnostavaan osioon!

Webinaarin sisältö:


02:53 Varastonhallintaan liittyvät liiketoimintaprosessit

05:56 Tehokkaan varastonhallinnan tärkeimmät toiminnallisuudet

18:53 Erilaisia varastojen keräilytapoja

20:35 Ostotoiminnot varastonhallinnan näkökulmasta

24:14 Hyödyllisiä  integraatioita varastonhallintaan


Miltä tämä kaikki näyttää Odoossa? Demo-osuus:

28:08 Varastojen luonti ja määrittelyt

32:25 Automaattiset varastoreitit

33:15 Erilaiset varastopaikat, uusien luominen ja seuranta

36:35 Yksittäisen varaston datan tarkastelu

38:00 Lähetys ja vastaanotto Odoo-varastossa

43:00 Palautushävikin käsittely

45:10 Dropshipping lyhyesti

46:30 Varastotäydennykset ja inventaario

54:55 Varaston reaaliaikainen raportointityökalu

Kaipaisitko varastonhallintaasi asiantuntijan apua?

Kysy lisää tai pyydä tarjous - me autamme!

Ota yhteyttä


Lue myös nämä