SprintIT vahvistaa asemaansa Pohjoismaiden suurimpana Odoo-toimittajana
Palvelemme nyt virallisesti myös ruotsalaisia asiakkaita!

Vahva kasvumme Suomessa jatkuu, ja tulevaisuudessa kasvua haetaan myös ulkomailta.

“Olemme asiakasprojektiemme kautta kasvattaneet kokemusta Odoon hyödyntämisestä monikansallisissa ympäristöissä. Virallisen kumppaniluokituksen hakeminen Ruotsiin on pieni, mutta looginen askel kansainvälistymisstrategiassamme,” SprintIT:n toimitusjohtaja Roy Nurmi kertoo.

“Haluamme olla jatkossa koko Pohjoismaiden johtava Odoo-toimittaja usealla mittarilla mitattuna. Jo nyt olemme kiistaton ykkönen Suomen markkinalla asiakasprojektien lukumäärällä mitattuna.”

Virallinen kumppaniluokitus parantaa näkyvyyttämme Ruotsin Odoo-markkinoilla

Odoo myönsi SprintIT:lle virallisen kumppaniluokituksen Ruotsissa keväällä 2023. Se on tae siitä, että asiakas saa luotettavaa ja laadukasta palvelua. Kumppanuuden virallistaminen antaa myös paremman näkyvyyden Ruotsin Odoo-markkinoilla. 

 “Odoo on Ruotsissa vielä kohtuullisen tuntematon vaihtoehto. Uskomme kilpailun lisääntymisen ja uusien kyvykkäiden kumppanien markkinoille tulon vauhdittavan Odoon tunnettuutta ja uskottavuutta myös Ruotsissa. Olemme nähneet tämänkaltaisen kehityksen Suomessa viimeisen viiden vuoden aikana.”

Ruotsissa eräs kilpailueduistamme on kyky tarjota yrityksille vaihtoehto, jossa myös taloushallinto hoidetaan tehokkaasti Odoolla. Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen hoitaminen yhdessä ja samassa järjestelmässä lisää huomattavasti yrityksen tehokkuutta ja parantaa kykyä tehdä päätökset dataan perustuen. 

Suomessa jo tutuksi tullut SprintIT:n Odooseen kehittämä kattava taloushallinnon ohjelmisto on nyt lokalisoitu myös ruotsalaisten yritysten tarpeita varten. Taloushallinto-ohjelmistot vaativat aina paikallista räätälöintiä ja asiantuntemusta kansallisen lainsäädännön vuoksi. 

Tähtäimessä kansainväliset kasvuyritykset

 
Suunnitelmissamme ei ole lähiaikoina pystyttää hallintoa tai avata toimistoa Ruotsiin. Tavoittelemme asiakkaiksemme kansainvälisesti toimivia yrityksiä, joilla on kasvutavoitteita. Tällöin englanti työkielenä on luonnollista, kuten monien suomalaistenkin asiakkaidemme kanssa. Tarvittaessa pystymme palvelemaan asiakkaita myös ruotsiksi.


Odoon vahvuus on laaja verkostoituneisuus. Käytännössä kaikista Euroopan maista löytyy osaavia Odoo-kumppaneita. Kun kansainvälisesti toimiva yritys haluaa Odoon käyttöön konsernin laajuudessa, meillä on tarjota laaja ja testattu yhteistyöyritysten verkosto. 

Erityisesti Euroopassa verkosto kattaa suomalaisyritysten yleisimmät markkina-alueet. Lääkealalla toimivalle asiakkaallemme johdamme keskitettyä Odoo-projektia ja etsimme parhaat taloushallinnon kumppanit 13 eri maasta. Tiivis yhteistyö asiakkaan pääkonttorin ja paikallisten talousosastojen sekä paikallisten Odoo-kumppanien kanssa takaa onnistuneen projektin.


Haluatko sinäkin hoitaa ERP-projektisi Pohjoismaiden ykkösen kanssa?

Lue myös nämä