Arvaton automaattinen perintä tarjolla nyt myös Odoon käyttäjille

TIEDOTE: Arvato Financial Solutions ja SprintIT solmivat yhteistyösopimuksen perintäpalvelujen tarjonnasta.

Yritykset ovat tällä hetkellä erittäin kiinnostuneita avoimeen lähdekoodiin perustuvista pilvipohjaisista palveluista. Osittain siksi Odoo on tällä hetkellä maailman nopeimmin kasvava ERP eli toiminnanohjausjärjestelmä. Suomessa Odoota tarjoaa SprintIT, joka on lokalisoinut Odoon sähköisen taloushallinnon suomalaisten yritysten tarpeita vastaavaksi.

SprintIT:n tarjoamaan sähköiseen taloushallintoon sisältyvät mm. seuraavat perusominaisuudet:

  • suomalainen tilikartta

  • tuloslaskelma ja tase

  • laskupohja sekä viitenumerot

  • viranomaisraportteja

  • pankki-, verkkolasku- ja veroliittymät

  • ostolaskujen kierrätys ja hyväksyntä

  • tasekirja ja tase-erittely

Jatkossa SprintIT:n tarjoama Odoo taloushallintopaketti sisältää mahdollisuuden automatisoituun perintään Arvaton palveluiden kautta.

- Me SprintIT:llä uskomme yrityksen saavuttavan valtavasti etuja ja lisäävän työn tehokkuutta, kun sen kaikki prosessit hoidetaan yhdessä järjestelmässä hajauttamisen sijaan. Siksi kehitämme jatkuvasti Odoon Suomeen lokalisoitua taloushallintopakettiamme. Yhteistyömme Arvaton kaltaisen luotonhallinnan asiantuntijan kanssa täydentää tarjoamamme Odoo-taloushallinnon ominaisuuksia ja mahdollistaa asiakkaillemme entistä tehokkaamman rahankierron ja luottotappioiden hallinnan, kertoo SprintIT:n talouspäällikkö ja tuoteomistaja Konsta Aavaranta.

- Yhteistyö SprintIT:n kanssa on loistava mahdollisuus olla mukana uudenlaisessa tulevaisuuden ERP-ratkaisussa, joka tukee Arvaton mahdollisuuksia tarjota ja palvella SprintIT:n asiakkaita saatavien hallintaan liittyvissä ratkaisuissa. Asiakkaan näkökulmasta palvelu on helppo käyttöönottaa ja käyttää, valmiiksi suunnitelluilla automaatioon pohjautuvilla ratkaisuilla, kertoo Arvaton Suomen toimitusjohtaja Harri Kanerva.

Yhteistyön hyödyt SprintIT:n asiakkaille

  • Suora integraatio perintätoimistoon - lisää automaatiota erääntyviin saataviin

  • Sähköiset työkalut perintäasioiden seurantaan reaaliaikaisesti

  • Ammattitaitoinen ja vastuullinen perintäkumppani


Kysy palvelusta ja käyttöönotosta lisää:

Harri Kanerva
Director, Sales & Managing Director Finland
p. +358 40 549 6594
harri.kanerva@arvato.com

Konsta Aavaranta
Finance & Business Support Team Lead
p. +358 44 971 3839
konsta.aavaranta@sprintit.fi


Arvato Financial Solutions on oman toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa työskentelevät päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Digitaalisuus on osa kaikkea liiketoimintaamme. Arvato Financial Solutionsin palveluihin kuuluvat luotonhallinnan ulkoistuspalvelut (O2C) sekä rahoituksen ja maksamisen ratkaisut. Yli 10 000 asiakastamme toimivat mm. vähittäis- ja verkkokaupan, vakuutus- ja rahoitusalan sekä terveydenhuollon parissa. Arvato Financial Solutions on toiminut Suomessa vuodesta 2001. Toimistomme ovat Helsingissä ja Turussa. Asiakkaitamme palvelee 70 Arvatolaista. https://finance.arvato.com/fi-fi/


SprintIT Finland Oy on Suomen johtava avoimeen koodiin perustuvien ERP-järjestelmien toimittaja. Kehittämme asiakkaidemme kilpailu- ja kasvukykyä sujuvoittamalla liiketoimintaprosesseja modernin toiminnanohjauksen avulla. Meidät tunnetaan taitavista kehittäjistä sekä halusta auttaa asiakkaitamme kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa modernien toiminnanohjausjärjestelmien avulla. Vuonna 2020 ja 2021  SprintIT on valittu  valittiin Euroopan kolmen parhaan Odoo-toimittajan joukkoon . SprintIT:llä työskentelee yli 40 toiminnanohjauksen ja ohjelmistokehityksen ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2019 ylitti 3 miljoonaa euroa. www.sprintit.fi

Lue myös nämä