Sp­rin­tIT Odoo Start­ti 

Toiminnanohjausjärjestelmän itsenäinen käyttöönotto kahdessa viikossa.

SprintIT Odoo Startti on nopea ja kustannustehokas tapa ottaa käyttöön Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä. Olemme huolella valinneet starttipakettiin eri toimialoille tarpeelliset Odoon vakiomoduulit sisältäen suomalaisen taloushallinnon tarpeet täyttävän kirjanpito-ohjelmiston. 

Muutaman viikon intensiivisen käyttöönottojakson jälkeen sinulla on valmius ottaa käyttöön moderni, myös mobiilissa toimiva Odoo ERP,  jossa hoidat lähes kaiken yhdessä järjestelmässä. Kun valitset pakettiin mukaan myös Odoo-taloushallinnon, kirjanpitosi on aina reaaliaikaista, taloushallinto automaattista ja sähköistä. Kuun ja tilikauden päättyminen ei aiheuta ylimääräistä stressiä edes talousosastollasi. Odoosta tulostat helposti raportit, joiden perusteella päätöksenteko on nopeaa ja perustuu ajantasalla olevaan tietoon. 

SprintIT Startissa sitoudut vähintään kahden viikon ajaksi työskentelemään intensiivisesti käyttöönottoprojektin parissa. Me koulutamme ja opastamme sinua kädestä pitäen aamupäivisin, iltapäivät on varattu omalle työskentelylle ja tehtäville. Ohjattujen harjoitusten avulla teet itse käytännössä kaikki käyttöönottoprojektin vaatimat toimenpiteet kurssin aikana. Koulutusviikkojen päätteeksi on varattu aikaa kysymyksille ja mahdollisten ongelmatilanteiden ratkomiselle.

Käyttöönottojakson päätteeksi tarkistatte SprintIT:n Odoo-asiantuntijan kanssa projektisi tilanteen. Mikäli kaikki on kunnossa, master-data siiretty onnistuneesti sisään ja prosessit läpäisseet sisäiset testinne, järjestelmä on valmis julkaistavaksi ja käyttöönotettavaksi. Samalla aktivoituvat SprintIT:n ja tilitoimiston (HLB Tietotili) tukipalvelut, josta yrityksesi Odoo-pääkäyttäjä saa tarvittaessa apua mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Koulutukseen voi osallistua useampi henkilö yrityksestäsi, ja se onkin suositeltavaa. Mitä useampi teistä osallistuu käyttöönottoprojektiin, sitä valmiimpia olette ottamaan parhaimman mahdollisen hyödyn ohjelmistosta ensimmäisestä päivästä  alkaen. Sinulla on myös valmiudet opastaa organisaationne muita jäseniä Odoon käytössä.

Koulutusjaksoon osallistuu usein myös muiden yritysten edustajia, joiden kanssa verkostoituminen ja ajatustenvaihto on hedelmällistä ja avaa uusia näkökulmia. Koulutuksen sisältö

Tutustu eri toimialojen koulutussisältöihin

Kahden viikon intensiivinen koulutusjakso sisältää kaikkien starttimoduulien huolellisen suomenkielisen koulutuksen sekä runsaasti itseopiskelumateriaalia suomeksi ja englanniksi. 

Aluksi käydään läpi kaikille toimialoille yhteiset Odoon yleistoiminnallisuudet. Sen jälkeen koulutuksen sisältö vaihtelee toimialoittain.

Koulutusviikkojen päätteeksi varaamme aikaa kysymyksille ja mahdollisten esiin tulleiden pulmatilanteiden selvittämiselle.


Kouluttaja kouluttaa ja on apunasi aamupäivisin. Iltapäivät on varattu itsenäiseen työskentelyyn, opiskeluun ja harjoitteluun. Kaikki tehtävät ovat tärkeitä suorittaa, sillä ne ovat osa Odoo-järjestelmän käyttöönottoa. Jos sinulla ei ole tarvetta siirtää massiiviisia määriä master-dataa, on Odoo käyttöönottokunnossa jopa kahdessa viikossa.

Miten SprintIT Odoo Startti eroaa perinteisestä Odoon käyttöönottoprojektista?SPRINTIT ODOO STARTTI

PERINTEINEN ODOO-KÄYTTÖÖNOTTOPROJEKTI SPRINTIT:N KANSSA

SISÄLTÖ


Vakioitu tuotepaketti

POC (proof of concept) -työpajoissa kuvataan yrityskohtaiset prosessit ja määritellään vakiomoduulien lisäksi räätälöitävät tai kehitettävät lisämoduulit sekä mahdolliset integraatiot.

KESTO / AIKATAULU


​2 viikon intensiivijakso.

Aloitus koulutuskalenterin mukaan.

Tyypillisesti 3-12 kk riippuen yrityksen koosta ja tarpeista. Aloitus joustavasti sovittavissa.

HINTA


 
Käyttöönottokoulutus alkaen 2990 €

Kuukausihinta alkaen 249 eur / kk  

(sis. palvelinten hosting, ylläpito ja  häiriötuki)

Lisenssi alk. 29,90 / käyttäjä / kk 


POCin hinta riippuu yrityksen tarpeista, tyypillisesti 4000 - 12 000 €.

Käyttöönottoprojektin hinta selviää POC-määrittelyn jälkeen.

TALOUSHALLINTO


 Suomalainen SprintIT:n tekemä Odoo-taloushallintomoduuli sisältyy vakiona, mukaanlukien tilitoimistopalvelut.
Vaihtoehtona integraatio Procountoriin tai Netvisoriin.


 Taloushallinnon moduulin käyttö on valinnaista, mutta aina suositeltavaa.

Siirtymä taloushallintoon voidaan vaiheista
a.

TUKI


Tukipalvelu kuuluu kuukausihintaan ja astuu voimaan SprintIT:n hyväksyttyä käyttöönoton valmiiksi. Odoo-tuesta vastaa SprintIT. Taloushallinnon tuesta vastaa tilitoimisto (HLB Tietotili).


 Tukipalvelusta sovitaan erikseen.

VASTUU KÄYTTÖÖNOTON SUJUVUUDESTA


 Asiakas vastaa itse kaikista käyttöönottoon liittyvistä tehtävistä, kuten moduulien asentamisesta master-datan tuomisesta ja testaamisesta. Asiakas vastaa itse kaikista käyttöönottoon liittyvistä tehtävistä, kuten moduulien asentamisesta master-datan tuomisesta ja testaamisesta.

 SprintIT:n vastaa projektin etenemisestä.

Projektiin nimetään SprintIT:n kokenut tiimi, johon kuuluu aina vähintään projektipäällikkö, järjestelmäarkkitehti ja koodari/kehittäjä. 

KENELLE SOPII


 Yrityksille, joilla on

 • halua tehdä paljon itse
 • jonkin verran omaa IT-osaamista tai halu oppia
 • valmius mukauttaa omaa toimintaa ohjelmiston prosesseita vastaaviksi
 • mahdollisuus sitoutua kahden viikon intensiiviseen käyttöönottoprojektiin


Yrityksille, joilla on

 • paljon omia erityistarpeita räätälöintiin
 • tarve hyvin laajalle kokonaisuudelle, johon voi kuulua esim. tuotannon- ja varastonhallintaa, logistiikkaa, huoltotoimenpiteitä, vuokrausta, verkkosivu- ja/tai verkkokauppatarpeita, markkinoinnin työkaluja, rekrytointia, koulutusta, yms. • tarve saada toimiva, työtä tehostava ERP käyttöön nopeasti
 • pääliiketoiminta on ihmisten ajan ja osaamisen myymistä, esim. suunnittelutoimistot, konsulttitalot, insinööri- ja arkkitehtitoimistot, lakiasiaintoimistot, projektitalot


 • mahdollisuus ostaa projektinjohtotehtävät palveluna
 • pitkäntähtäimen kehitystarpeita

  SprintIT:n projektitoimituksena Odoo on muokattavissa lähes minkä tahansa toimialan ja yrityksen spesiaalitarpeita vastaavaksi.


Tutustu SprintIT Odoo Starttiin!

 
Varaa tästä ilmainen demoaika ja tutustu SprintIT Odoo Starttiin ja Odoo-järjestelmään yhdessä meidän kanssamme.