Odoo - 
toi­min­na­noh­jaus­jär­jes­tel­mä, 
jol­la hoi­dat kaik­ki 
yri­tyk­sen teh­tä­vätOdoolla hallinnoit yhdellä ainoalla järjestelmällä kaiken, mitä tarvitset yrityksesi sujuvaan ja tehokkaaseen johtamiseen sekä liiketoiminnan tarkkaan ennustamiseen.

Odoolla onnistuu niin sanottu "yhden järjestelmän taktiikka". Hoidat ja hallinnoit yhdellä ohjelmistolla kaikkia yrityksen prosesseja liideistä myyntiin, tuotantoon, toimitukseen, laskutukseen ja asiakaspalveluun - myös mobiilisti.

Et tarvitse kalliita ja hankalasti ylläpidettäviä integraatioita etkä työlästä datan siirtoa eri järjestelmien välillä, sillä Odoolla hoidat kaiken.

Huolimatta laajuudestaan ja monipuolisuudestaan Odoo on erittäin käyttäjäystävällinen ja niin helppo oppia, että sitä on kehuttu jopa intuitiiviseksi.

Lue blogipostaus: Kuinka monta järjestelmää yritys tarvitsee?

Miten otat Odoon käyttöön?

Odoon voi ottaa käyttöön monella eri tyylillä. Sinulle sopivimman tavan valinta riippuu yrityksesi tarpeista ja resursseista sekä henkilöstösi kyvykkyydestä. Lue blogistamme erilaisista käyttöönottostrategioista ja siitä, millaisia valmiuksia erilaiset käyttöönottotavat yritykseltäsi vaativat.

Me autamme sinua arvioimaan, mikä on juuri sinun yrityksellesi paras tapa toteuttaa nykyaikainen ERP- eli toiminnanohjausjärjestelmäprojekti.

Lue blogipostaus: Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto (miten valita oikea strategia)

Tutustu Odooseen katsomalla webinaaritallenteemme

Me olemme räätälöineet Odoon suomalaisten tarpeisiin

Odoota kehittää yli 20 000 kehittäjää ympäri maailman, ja Odoo S.A kehittää omaa tuotettaan myös itse julkaisemalla siitä uuden, päivitetyn version joka vuosi.  Odoo on kehittyy vuosi vuodelta entistä laajemmaksi business-sovellukseksi, joka haastaa markkinajohtajia ominaisuuksillaan.

Me ja kaltaisemme muut suomalaiset kumppaniyritykset varmistamme, että kehityspoluissa huomioidaan vahvasti suomalaisten yritysten erityistarpeet. Jopa suomalaisen kirjanpitolainsäädännön mukainen taloushallinto onnistuu SprintIT:n toimittamalla Odoolla.

Kun otat Odoon käyttöön meidän avullamme, saat tukea suomenkielellä. Meillä puolestaan on tukenamme maailmanlaajuinen yhteistyökumppaniverkosto, jonka avulla ratkaisemme haastavimmatkin kysymykset, jos sellaisia ilmenee.

Katso video: Mitä uutta Odoo 17:ssä?

Odoo on ketterästi kehitettävä ja skaalautuu kasvusi mukaan

Odoo on helppo ottaa käyttöön ja se skaalautuu ja kehittyy yrityksesi liiketoiminnan mukaan. Voit aloittaa hyvin pienesti ja laajentaa ohjelmiston käyttöä, kun liiketoimintasi kasvu sitä vaatii. Modulaarisen rakenteen vuoksi voit ottaa lisätoimintoja käyttöön vaiheittain sitä mukaa, kun toiveet prosessien kehittämiseen kasvavat. 

Odoon avoin lähdekoodi mahdollistaa myös nopean ja ketterän kehityksen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Valitsemalla Odoon et koskaan jää jumiin yhden yrityksen tuotekehityskoneiston varaan.

Lue asiakkaamme Plugitin kokemuksista Odoon vaiheittaisesta käyttöönotosta

Odoo on pitkän tähtäimen luottovalinta

Odoon koodi on kaikille avoin ja riippumaton yksittäisten toimittajien liiketoimintapäätöksistä. Siksi Odoolla on vahva asema globaalissa kilpailussa. Odoo ei yhtäkkiä katoa maailmankartalta. (Mikä voi olla riski pienten paikallisesti tuotettujen ohjelmistojen kanssa.)

Odoo kasvaa yrityksesi mukana. Ohjelmisto on helppo lokalisoida kaikille markkina-alueille paikallinen lainsäädäntö huomioiden. Tukea ja käyttöönottokumppaneita löytyy lähes jokaisesta maapallon nurkasta.

Kaltaisiamme virallisia sertifioituja Odoo-partnereita on jo yli 1000, joista 600 on Euroopassa. Ja määrä kasvaa koko ajan.

Lue lisää palveluistamme

Odoon avoin lähdekoodi mahdollistaa integraatiot

Avoimen lähdekoodin ansiosta voimme tarvittaessa integroida Odoon mihin tahansa muuhun järjestelmään. Kalliita ja jatkuvasti ylläpidettäviä integraatioita harvoin kuitenkaan tarvitaan, sillä me osaamme räätälöidä suoraan Odooseen toiminnot, jotka ovat juuri sinun yrityksellesi tärkeitä.

Me SprintIT:llä olemme tehneet jo useita toimivia integraatioita suomalaisille yrityksille tärkeisiin järjestelmiin. Tutustu suosituimpiin toteuttamiimme integraatioihin.

Lue blogista lisää siitä, millaisia hyötyjä saat avoimen lähdekoodin toiminnanohjauksesta.

Odooseen on tarjolla runsaasti lisäosia

Odoon perustoiminnallisuudet sisältävät satoja auditoituja moduuleita. Niiden lisäksi Odoo Apps Store on maailman suurin yrityssovelluskauppa, josta löydät kymmeniätuhansia kansainvälisen kehittäjäyhteisön kehittämiä lisämoduuleita. Suuri osa näistä on täysin ilmaisia. Ja osa niistäkin on SprintIT:n kehittämiä ja meidän tarkat laatuvaatimukset läpäisseitä.

Tietoturvallinen avoin lähdekoodi

Koska Odoon koodi on avointa, on se myös laadukasta. Koodi on kaikille näkyvissä ja kehittäjät ovat ammattiylpeitä omasta työstään. Mahdollisten ohjelmistovirheiden sattuessa koko tuhatpäisellä kehittäjäyhteisöllä on mahdollisuus korjata se nopeasti.

Odoo on ollut pitkään saatavilla ja on moneen kertaan auditoitu useiden ammattilaisten silmin. Myös mahdollisesti tulevat turvallisuusaukot paikataan nopeasti.
Avoin lähdekoodi ei eroa lisenssoitujen sovellusten tietoturvasta. Kriittiset yhteydet on SSL-tunneloitu ja palvelu voidaan sijoittaa asiakkaan ympäristöön. Odoon käyttöoikeudet perustuvat käyttäjäryhmiin, joilla voidaan hallita pääsy eri tietoihin sekä olio- että kenttätasolla. Kaikki toiminnot edellyttävät vahvaa tunnistautumista.

Lue blogipostaus: 7 faktaa avoimesta lähdekoodista

Vähittäis-
kauppa

Johda kaikkia yrityksesi toimintoja yhdellä nykyaikaisella järjestelmällä reaaliaikaisesti.

Lue lisää

Tukku-
kauppa

Kehitä ja johda liiketoimintaa tiedolla, joka perustuu ajantasalla olevaan asiakas- ja tuotetietoon.

Lue lisää

Valmistava teollisuus

Optimoi prosessit Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Odoo toimii myös mobiilissa.

Lue lisää

Asiantuntija-
yritykset

Keskity paperitöiden sijaan asiakkaaseen ja kannattavuuden parantamiseen.

Lue lisää

Järjestöt ja yhdistykset

Tarjoa järjestösi palvelut jäsenportaalin kautta, hallinnoi jäsenpalveluita ja -rekisteriä samassa paikassa.

Lue lisää

Tili-
toimistot

Haluatko kehittää asiakaspalvelua sekä kirjanpitäjien työnkuvaa konsultoivaan suuntaan?

Lue lisää

Odoo on maailman nopeimmin kasvava yritysohjelmisto. Se on belgialaisen Odoo S.A.:n kehittämä ja ylläpitämä, perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on pilvipohjainen.
 

Odoota kehittää SprintIT:n kaltaiset kumppaniyritykset ja heidän pätevät Odoo-koodarinsa. Maailmanlaajuiseen kehittäjäkaartiin kuuluu runsaat 20 000 Odoo-spesialistia yli 120 maassa.
 

Laaja kehittäjäverkosto tekee Odoosta elinvoimaisen ja alati kehittyvän ratkaisun, jonka käyttäjämäärät kasvavat hurjaa vauhtia.